Om oss

Orio är ett logistikföretag med rötter i svensk bilindustrin och Saab Automobile. Sedan ett par år tillbaka befinner vi oss i en transformation. Enkelt uttryckt – vi går från att ha varit ett reservdelsföretag med en logistikverksamhet till att vara ett logistikföretag med en reservdelsverksamhet.

Vi kan logistik

Sedan 1947 har vi försett verkstäder och Saab-ägare världen över med Saab Original-reservdelar. Från känsliga elektronikkomponenter i mikroformat, till stora motorer och karossdelar på hundratals kilo. Med 75 års erfarenhet av trygga och säkra leveranser erbjuder vi idag den nordiska marknaden och övriga världen logistiktjänster från vår anläggning på Arnö utanför Nyköping. Tillsammans med vår samarbetspartner Logistic Contractor utvecklar vi där Nyköpings logistikpark.

Vi har möjlighet att omgående ta emot nya kunder i nuvarande lokaler, men erbjuder alltså också skräddarsydda byggnader och automationslösningar i Nyköpings logistikpark. Vårt geografiska läge är idealiskt – vi når två miljoner människor inom 60 minuter. Läs mer om våra logistiktjänster och Nyköpings logistikpark genom att klicka här.